J&H Licht en Geluid

Mijn huurlijst

0 artikelen € 0,00

U heeft (nog) niets gereserveerd.

Direct huren? 085-0250111
 • PERSOONLIJK ADVIES

  Laat je adviseren, bel ons!

 • ONZE KLANTEN

  Bedrijven, instanties en overheid

 • ONZE MEDEWERKERS

  Zijn professioneel en gedreven

 • ONZE SERVICE

  Klantenbeoordeling 8.9

section

Geld verdienen?

Verdien geld met uw website, word nu affiliate bij J&H Licht en Geluid!

Vanuit huis geld verdienen? Dat kan! Begin uw eigen website, word partner (affiliate) van J&H Licht en Geluid en zet uw bezoekers om in geld.

Ons affiliatenetwerk TradeTracker is Nederland's meest innovatieve en snelst groeiende aanbieder van online marketing en advertising diensten en producten.

TradeTracker biedt online adverteerders (merchants: J&H Licht en Geluid) en publishers (affiliates: jij) de mogelijkheid om op basis van “pay-for-performance” online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren.

Door middel van “next generation” software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

TradeTracker is Nederland’s meest innovatieve en snelst groeiende aanbieder van online marketing en advertising diensten en producten. Met een door TradeTracker zelf ontwikkeld webbased meet- en administratiesysteem, en “killer-app” features (zoals het in huis ontwikkelde DirectLinking Systeem), is TradeTracker in zeer korte tijd marktleider in Nederland geworden en heeft inmiddels kantoren in verscheidene landen, zoals België, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Dit zal de komende periode uitgebreid worden met meerdere landen.

Waarom TradeTracker?
De kracht van TradeTracker ligt in haar vermogen om voor haar klanten snel en meer omzetgroei te realiseren. TradeTracker is anders dan andere aanbieders door haar passie voor affiliate marketing en de unieke benadering van de markt. Deze aanpak heeft zich inmiddels bewezen en uit zich onder andere in:
• Een 100% focus op performance based advertising
• Het pro-actief managen van de relaties met merchants en affiliates
• De vooruitstrevende sofware die geheel in eigen huis ontwikkeld is
• De uitgesproken voorkeur van affiliates en merchants voor TradeTracker

Meld je nu aan! >> naar tradetracker